Anime&Programozás

Anime&Programozás

My Hero Academia 1. Évad Bemutató

Spoilert tartalmazhat egyes helyeken!

2021. április 16. - Blogtulaj

  Egy olyan világban élünk, ahol a legtöbb ember valamilyen különös képességgel születik, és a korábban csak képregényekből, és rajzfilmekből ismert foglalkozás, a Hősi munka a legtöbb ember száma elérhetővé válik.De még így sincs mindenki biztonságban, mert a bűnözés szintje is emelkedni kezdett, de ekkor megjelent Ő. A hős, aki mosollyal az arcán segít az embereken, All Might.all_might.jpg  Ma már őt nevezik a béke szimbólumának, és minden gonosztevő féli a nevét. Az Anime 1. évada bemutatja nekünk Az ifjú Midorya Izuku All Might-ba vetett hitének erejét. A fiú legnagyobb álma, hogy hőssé váljon, de sajnos képesség nélkül született. Anyja ugyan elkeseredik, és feladja a reményt, hogy fia valaha is hős legyen, de Midorya nem adja fel, és küzd az álmáért. Iskolatársa, és gyermekkori barátja, Bakugou Katsuki a U.A gimnáziumba készül, ahova csak a legjobbak juthatnak be. Midorya tudja, hogy ha hőssé szeretne válni, akkor neki is be kell jutnia ide, de minden évben 300x-os a túljelentkezés a gimibe, így hát edzeni kezd. Eközben támadás éri Midoryát, és az élete veszélybe kerül, de ekkor egy hihetetlen dolog történik. A hős, akire egész kicsi kora óta felnézett, megmenti Őt. All Might hirtelen megjelenik, és megmenti Midoryát.deku.jpg  A fiú nem akarja elengedni a hőst de annak sietős dolga akad. Midorya miatt  sajnos a hős elejti a cseppfolyós gonosztevőt tartalmazó PET-palackot. Midorya (gyerekkori gúnynevén Deku) addig tartja szóval példaképét, ameddig azzal valami hihetetlen történik, és ez  történés örökre megváltoztatja főhősünk életét. Az Animében azt a történetet nézhetjük végig, hogy hogyan vált Dekuból a világ legnagyobb hőse.
  Az Anime megtekinthető Magyar szinkronnal is, az Animek.hu-n, vagy a jobbmintatv-n, és még sok más Anime nézésre létrehozott weboldalon. Ha ez alapján a rövid leírás után kedvetek támad megnézni, akkor hajrá, vár rátok a hősök, és gonosztevők világa. 

A bejegyzés trackback címe:

https://anime-programozas.blog.hu/api/trackback/id/tr8516503038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Timeri 2021.04.21. 22:09:58

Nekem nagyon tetszik! Remélem, hogy nemsokára felkerül a következő bemutató/ajánló is!
süti beállítások módosítása